NeoFold

NeoFold EB serija mašina je dizajnirana da zadovolji potrebe servisnih centara i kancelarija sa malim i srednjim obimom proizvodnje. Izuzetno tih rad i kompaktnost, u kombinaciji sa kvalitetnom – robusnom izradom, atraktivan dizajn i mogućnost manipulacijama najpopularnijim formatima papira, čine ovaj uređaj idealnom dopunom svim štampačima velikih formata.

Ovaj uređaj će omogućiti savijanje papira bez obzira na dužinu, na standardne dimenzije prema DIN 824 standardu. Moguće je savijati u opciji 210 ili 190 mm sa granicama do 20mm.

Uređaj koristi motor bez četkica i ima potrošnju od samo 50V i maksimalan zvuk do 60DB, što omogućava instalaciju i u kancelarijama, tehničkim prostorijama ili u malim sobama.

Sve funkcije se podešavaju i biraju preko kontrolnog panela.

NeoFold EB

Product Description

Modeli uređaja za savijanje velikih formata papira NeoFold S i NeoFold HS od istog proizvođača, takođe su dostupni, na zahtev. Razlika između njih i osnovnog modela, uglavnom je u brzini savijnja, digitalnom displeju i mogućnošću.
Povezivanjem OnlineKit-a koji će pratiti vaš printer i vršiti direktno savijanje posle štampe moguće je na sva tri modela.