IT_services

Kompanija BDC d.o.o. Vam u saradnji sa svojim IT partnerima nudi kompletno IT rešenja za Vašu kompaniju po principu – ključ u ruke odnosno SPOC – Single Point Of Contact.

Ovo znači da možete kupiti ili iznajmiti kompletnu IT opremu kao i software na jednom mestu.

Naši IT servisi podrazumevaju sveobuhvatnu tehničku osnovu za podršku vašeg biznisa i visokih performansi, izbor najekonomičnije infrastrukture i fleksibilnost da se zadovolje potrebe organizacija svih veličina i vrsta.

Naši klijenti nam veruju kada je u pitanju obezbeđenje dosledne podrške za informacionu i komunikacionu tehnologiju uključujući i infrastrkuturu.

Posvećeni timovi koji su podržani od strane inžinjera različitih specijalizacija kada su u pitanju najnovije tehnologije i servisi. Mi obezbeđujemo stručnost i inovacije kako bi podržali dugoročni stratešku prednost kroz istu. Ovo podrazumeva i proaktivno održavanje koje se najčešće događa remote ili na licu mesta.

RICOH iskustvo koje se odnosi na unapređenje tehnologija na kojoj počiva poslovanje, može da omogući fokus na osnovnu delatnost i da, sa sigurnošću, potvrdi da je naš tim najbolje rešenje za najviše performanse vaše IT infrastrukture sa idejom da dobijete maksimalnu vrednost od investicije.